Vásárlóink véleménye (12)

KÓKUSZ termékek  vélemény - Adrien Budapestről
2017 január
Nagyon-nagyon elégedett vásárlójuk vagyok. Külön köszönöm, hogy még a legnagyobb hóban is figyeltek arra, hogy időben megkapjuk a megrendelésünket! A legjobb helyen rendeltem és a jó tapasztalatomat folyamatosan osztom meg másokkal. További sok elégedett vevőt kívánok!
POLAR A370 szíj vélemény - Zsuzsanna Gödről
2017 január
A termék már nem kapható, de az okosbazár segítőkészségének köszönhetően az első webshop aki felajánlott termékhelyettesítőt. A Polar A370-es óraszíja tökéletesen illeszkedik az A360-as órához, így végre megoldódott az óraszíj problémám és ismét hordhatom az aktivitásmérőt.
POLAR M430 vélemény - Tamás Miskolcról
2017 december 
A lányomnak vásároltam karácsonyra. Nagyon örült neki, már régóta vágyott egy ilyen órára. Lassan kezdi felfedezni a sok hasznos funkciót amit elő lehet halászni az órából. Hosszútávú állóképességi sportokat űz, és nagy segítségére lesz a pulzuskontroll a tájfutó, sífutó, hegyi-kerékpáros edzéseihez. A versenyek adatait pedig hasznos lesz majd kielemezni. A vásárlás során csak pozitív tapasztalataim vannak mind a megrendelés, mind a kiszállítás során. Nagyon szerencsésnek érzem, hogy tudtam kártyával fizetni a futárnak. Nézegetem az Okos Bazár termékeit, és ha valamire szükségem lesz Tőlük fogok rendelni a jövőben is.
SUUNTO Spartan Trainer vélemény - Margit Budapestről
2017 november
Régóta szerettem volna egy olyan sportórát, ami a sport mellet alkalmas hétköznapi viseletre is és szinte bármilyen ruhával együtt hordható.  Na, ez az óra pont ilyen: kecses, nőies, dekoratív, ami a külsejét illeti. A funkciót tekintve pedig kiemelném, hogy egy igazi multisport óra, azaz több sportág egymás utáni közvetlen mérésére is alkalmas. Úszáshoz is kiváló, a kezelése roppant egyszerű és világos. A színes kijelző dizájnos és figyelemfelkeltő. Eddig az akkumulátora sem hagyott cserben, ami pozitív tapasztalat, szemben egy másik gyártó órájával. Ár-érték-funkciók tekintetében szerintem az egyik legjobb óra. Egyetlen dolgot furcsállok néha benne, de gondolom, hogy ez a csuklón történő pulzusmérés kisebb pontossága miatt van. A pulzusom néha magasabbra ugrik, mint várnám.  A Suunto Movescount oldalát kicsit szoknom kellett, mert szerintem inkább fiúkra tervezték, de végül nagyon rövid idő alatt el tudtam sajátítani a használatát.

 AQUATISER Sport Palack vélemény - Krisztina Biatorbágyról

2017 november
 
Impozáns italtartó palack. Műanyag, de teljesen üvegnek tűnik. Masszív darab, kicsit nehezebb a súlya, mint gondoltam. Munkahelyemen használom, mert irodai munka közben is fontos az elegendő folyadékbevitel. Ehhez nagyon klassz eszköz ez a többrekeszes palack, változatos aromájú frissítő italokat készíthetünk vele érett gyümölcsök felhasználásával. Tetszik a formája, a könnyen kezelhetősége (könnyen szétszedhető és összerakható, könnyen tisztítható, jól zár), és nem utolsó sorban nagyon látványos. Többféle gyümölccsel próbáltam, egyelőre ezekkel: kiwi, mandarin, eper, grapefriut. Az interneten láttam recepteket, elkészítési javaslatokat, mindenféle kombinációban kipróbálható. Nekem egyelőre a grapefruit-tal ízesített víz tetszett a legjobban, más gyümölcsökkel nem volt annyira intenzív az íz, mint vártam, de kétségtelen, hogy így is nagyon jó frissítő. Még próbálgatom más gyümikkel. Összességében tetszik! A hőtartó táska praktikus, jól illik a palackhoz külsejében és funkciójában is. Jó a fogása/tapintása, rugalmas, könnyen tisztítható.

Okos Bazár vásárlói vélemény - Polar M400 sportóra vélemény - Anita

POLAR M400 vélemény - Anita Budaörsről
2017 szeptember
Hobbi sportolóként egy olyan órára vágytam, amit örömmel viselek mind futásaim, mind beltéri edzéseim alkalmával. Egy „társra” vágytam, aminek segítségével fejlődhetek, ami egy kis plusz motivációt ad nap, mint nap. Ezt találtam meg a Polar M400 sportórában. Fontos volt számomra, hogy az óra könnyen találjon GPS jelet és a mellkaspánttal is hamar szinkronizáljon, mert főleg az elején mindig az utolsó pillanatban jutott az eszembe elindítani. Szerencsére ezzel nincs probléma. Szeretem, hogy a telefonos applikációja is egyértelmű, mindent megjelenít és eközben az óra is tárolja az adatokat. A webes felületen könnyedén személyre szabható, így az ember még jobban a magáénak érzi. Sok funkciója ismeretlen még számomra, sokkal többet tud az óra, mint gondolnám, de az edzőmtől és a barátaimtól mindig tanulok valami újat. Ebből is látszik, mennyire közkedvelt társa ez a típus a sportolóknak. Én nem adnám semmiért.
Okos Bazár vásárlói vélemény - Polar M430 sportóra vélemény - Andrea
POLAR M430 vélemény - Andrea Ausztráliából
2017 augusztus

A sport a mindennapjaim része és sportedzőként is elengedhetetlen számomra hogy az edzéseimet megtervezzem, kontrolláljam és példát mutassak másoknak egy ilyen óra használatával. Sportedzőként tudom, hogy nem egyszerű rávenni az embereket a rendszeres mozgásra. Egy ilyen óra is segíthet a motivációban és az egészségünk megőrzésében. Én már korábban is használtam sportórát, de szerettem volna egy újat, mert az előzővel egy kicsit elégedetlen voltam. Mivel számomra kényelmetlen a mellkaspánt viselése, ezért fontos volt, hogy olyan sportórát válasszak, ami a csuklómon méri a pulzusomat, mert gyakran edzek pulzuskontrollal. Elsősorban ezért és a Polar ismertsége miatt esett a választásom a Polar M430-as okosórára, amivel egy FitBit órát cseréltem le. Tulajdonképpen egész nap hordom az órát, úgy nem csak edzés közben, hanem a nap bármely szakában ellenőrizhetem az óra által mért adatokat, mint pl. a pulzusszámom, mennyi lépést tettem meg, mennyi kalóriát égettem el és milyen volt a napi aktivitásom. Ugyan több mint 100-féle sportra lehet személyre szabni a sportórámat, én általában konditermi edzésekre, futásra és kerékpározásra használom. Az edzések alkalmával mérni tudom az edzés intenzitását, az időtartalmat, a legalacsonyabb- legmagasabb pulzust, az átlagos pulzust, stb. A kinti és benti futó edzéseim és a versenyeim alkalmával is elengedhetetlen számomra az óra használata, hiszen a kalória felhasználás és lépésszámlálás mellet a GPS használatával nyomon követhetem azokat. Nagyon tetszik nekem, hogy az óra használata rendkívül könnyű, a különböző személyre szabott beállítások pedig lehetővé teszik, hogy teljes képet kapjak az edzéseimről. Különösen tetszik, hogy nemcsak sportfunkciók találhatók meg benne, hanem rendelkezik az okos-telefonok funkcióival is, mint például a hívás vagy SMS értesítést. Az Óra szilikon pántja nekem nagyon kényelmes, nem zavar az edzés közben. Eddigi tapasztalataim szerint pontosan  mérő, sokrétű, többfunkciós és divatos órát sikerült választanom, amely nélkülözhetetlen a számomra és még sokáig elkísér az edzéseimre. szívesen ajánlom másoknak is.

Okos Bazár vásárlói vélemény - sportóra vélemény - Myra
POLAR szerviz vélemény - Myra Herceghalomból
2017 július
Egy töltési hiba miatt jártam minap a Polar szervizben, amiről csak pozitívan tudok beszámolni. Kedves, segítőkész csapat fogadott, és gyorsan kicserélték a hibás alkatrészt. Mivel az órán épphogy 2 hónapja nincs garancia, még kedvezményt is kaptam a végösszegből csupán kedvességből. A pár perc várakozás alatt még rövid termékbemutatót is kaptam a legújabb Polar órákról. 10/10 ponttal értékelném a szervizt.

Okos Bazár vásárlói vélemény - Suunto Ambit3 Peak sportóra vélemény - Csaba

SUUNTO Ambit3 Peak vélemény - Csaba Piliscsabáról
2017 június
2016 szeptemberében vásároltam ezt az órát. Miután megvettem az volt a tervem vele, hogy csak sportolás közben viselem, túrázáshoz, kerékpározáshoz és focizáshoz. Azóta valahogy nem tudom levenni, a másik órám nem is hordom. Nagyon tetszik, hogy látom rajta az üzeneteimet is. Van egy hátránya is. Elég nagy és sokszor beütöm minden félébe, de nagyon jól bírja a strapát! Nekem nagyon tetszik a kinézete, azt mondjuk, hiányolom, hogy nem lehet több órafelület között választani. Az aksija nagyon jól bírja, ha nem kapcsolom be a GPS-t szerintem még egy hónapot is kibír. Nagyon tetszik a 3D videó készítése a trekkelt túrákról, csak az androidos app. szerintem még nem elég kiforrott.
POLAR M400 vélemény - Gabi Herceghalomból
2017 június
Könnyen és gyorsan kezelhető, áttekinthető. Sokféle edzés típust (futás, túrázás, aerobik, crossfit, spinning, bringa stb. ) tartalmaz alapból ami igen pozitív, viszont nem lehet benne saját edzés típust létrehozni, ami szerintem hátránya. Erős napfényben is jól olvashatók az adatok. Mellkaspánttal használva azonnal reagál a pulzus változására, ezért nagyon megbízható ennek a mérésére. GPS-es pulzusméréssel feltöltött állapotban kb. 6 órán keresztül működik folyamatosan. Amatőr sportolók számára ár - érték arányban kiváló terméknek tartom ezért szívesen ajánlom bárkinek.
Okos Bazár vásárlói vélemény - Polar Loop2 sporkarkötő vélemény - Andrea
POLAR LOOP2 vélemény - Andrea Budaörsről
2017 május
Okos Bazár köszi, hogy vagytok, mert í­gy kézenfekvő volt megvásárolni a Polar Loop2 okos karkötőt, amivel már karácsony óta szemeztem. Mikulásra kaptam egy Polar M400-at, ami csaknem a tökéletes kategória számomra. Viszont egész napos használatra olykor nagynak vagy inkább bumszlinak tűnik. Ezzel szemben itt a Loop 2, ami már-már észrevétlenül simul a csuklómra, szép, elegáns, letisztult kivitelezésével nélkülözhetetlen társam lett a mindennapokban. Amire nagy vonalakban szüksége lehet egy magára és az aktivitására kicsit is oda figyelőembernek, az minden megtalálható benne. Nyilván nem veszi fel a versenyt a magasabb kategóriás társaival, de akinek a mozgás a távolba nézésen túl mutat, annak őszintén ajánlani tudom. A LEDek a szikrázó napsütésben nem égetik ki a szemem, ezt picit sérelmezem, de hát ez legyen a legnagyobb probléma. A méretre vágásnál érdemes nagyon körültekintően elolvasni az útmutatót, hogy véletlenül se járjon úgy senki, mint én majdnem. Ugyanis csak az egyik végén kezdtem el vágni és az utolsó pillanatban jöttem rá, hogy í­gy nem középen lesz a kapocs. Szerencsére csak egy egységgel sikerült ferdére vágni, Úgyhogy ha fogyok pár kg-ot, remekül tudom korrigálni. Motivációnak sem rossz. Egy nagy hibáját találtam a karkötőnek, hogy nem kiabál, ha nincs rajtam. Amúgy számomra 10 pontos.

Okos Bazár vásárlói vélemény - Polar M400 sportóra vélemény - Evelin

POLAR M400 vélemény - Evelin Herceghalomból
2017 május
Polar M400-as órámhoz hosszú és megfontolt út vezetett. 1 hónapon keresztül keresgéltem, olvastam a véleményeket és megkérdeztem a témában nálam jártasabb sportbarátot is. A legelső dolog annak meghatározása volt, hogy mire szeretném használni az órát, milyen funkciókkal, tulajdonságokkal bírjon. Végül 3 óra közötti döntés okozott nehézséget: TOMTOM Runner2, a Samsung Gear Fit2 és a Polar M400, ami leszült a Samsung okos órájára, illetve a Polar-ra. végül a Polar-ra esett a választásom a vízállósága, a funkciói, a márka múltja, valamint az ára miatt (nagyon kedvezményesen tudtuk megvásárolni). Már egy fél éve használom és jól vizsgázott, bár még sportszerű úszás közben nem használtam, de futás közben - miután megismertem a funkcióit -, nagyon könnyű használni. Az óra könnyű, a felépítése logikus. Ami külön pozitív tulajdonsága, hogy az óra kijelzőjének utolsó beállításait megjegyzi. Könnyű kezelni, átlátható, valóban vízálló és ha nem használjuk a GPS-t, akkor a feltöltés is nagyon sokáig kitart. Ami számomra kicsit negatívum az a nagysága, számomra picit túl nagy a hétköznapi használathoz, ami sportoláshoz viszont kifejezetten előnyös.