Sport szolgáltatások

Kovács Gabriella sportedző

Családi vállalkozásunk a következő szolgáltatásokat nyújtja neked:


SZAKMAI HÁTTÉR

 • Aerobik sportedző (Testnevelési Egyetem)
 • Dance-step oktató (Fitness Company)
 • Drilling oktató (Fitness Company)
 • TRX tréner (R-Med Akadémia)
 • Pulzuskontroll tréner (Fitness Company)
 • Funkcionális tréner (BOSU Hungary)
 • Gymstick Muscle tréner (Gymstick Akadémia)
 • Életmód és táplálkozási tanácsadó (Weider)
 • Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés tanácsadó (Weider)

 

Civilben pénzügy-informatika szakközgazdász vagyok, de a sport már gyerekkorom óta része az életemnek. Rendszeresen mozgok, fitnesz és személyi edzéseket vezetek, futok, hegyet mászok, kerékpározok.  BSI futónagyköveteként is törekszem arra, hogy motiváljak másokat is az aktív sportos életvitelre. Roppant szerencsésnek érzem magam, hogy a hobbim egyben a hivatásom is lehet.

 

Csoportos aerobik edzőként már 20 éve próbálok segíteni azoknak, akik szeretnének változtatni az életformájukon, hogy egészségesebb és teljesebb életet élhessenek. Hiszek abban, hogy a megfelelő ételek fogyasztása, valamint a rendszeres és aktív életmód hozzásegíthet mindenkit az egészséges és teljes élethez. Meggyőződésem, hogy bármikor el lehet kezdeni a változtatást. Mindez elsősorban akarat, elhatározás kérdése. A sport ráadásul nem csak jó kikapcsolódás és a fizikai kondíciód fejlesztője, hanem a lelkedre, a személyiségedre is pozitívan hat és erős stressz oldó hatása is van.

 

Edzéseimet a dinamizmus, a változatosság, a precizitás és jókedv jellemzi, kemények és nagyon hatékonyak. Csoportos valamint személyi edzéseimen is erre számíthatsz, mert sajnos csak a kitartó és kemény munka hozza meg a várt eredményt. Csodák nincsenek, de ha te megteszel mindent magadért, előbb-utóbb tapasztalni fogod a változást; jobban fogod magad érezni, könnyebben mennek a gyakorlatok, erősödni, fejlődni fogsz. 

 

CSOPORTOS ÓRATÍPUSOK (60 perc)

 • zsírégető step
 • (eszközös) alakformáló
 • spinning
 • funkcionális tréning (TRX, BOSU, Gymstick, egyéb eszközök)
 • gymstick

 

SZEMÉLYI EDZÉSEK (60 perc)

Az edzéseken különböző eszközökkel - súlyzók, TRX, step pad, gumikötél, Bosu, Fit-Ball, Gymstick, stb. -, továbbá a saját testsúlyoddal dolgozunk az intenzitás változtatásával.

 

Néhány vélemény a vendégeimtől

"A legjobb edző, akivel eddig találkoztam, annak ellenére, hogy legalább 10 éve járok edzeni. Mivel kismama vagyok, fokozottan ügyeltem arra, hogy olyan edzőt találjak, aki figyel rám, olyan gyakorlatokat talál ki nekem, amit kényelmesen és biztonságosan végezhetek annak érdekében, hogy a hasam kivételével az alakom megőrizhessem. Mindig jókedvű, kellően kemény, nincs lazsálás, az izomláz garantált. :) Alig várom, hogy a szülés után belefogjunk az igazi alakreform munkába még változatosabb és keményebb gyakorlatokkal. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeret sportolni, szereti a kihívásokat és garantáltan jó formába szeretné hozni magát. "
Borsos-Vámosi Dóra

 

"Gabi nagyon jó személyi edző! Kiemelten figyel arra, hogy minden mozdulatot szabályosan csináljak, ami számomra nagyon fontos. Az edzések valóban változatosak, így sok új gyakorlattal is találkoztam, amit akár később itthon is meg tudok csinálni. :) Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! :)"
Láng Boglárka

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Gyere, próbáld ki magad a csoportos vagy személyi edzéseimen! Ígérem, nem fogsz csalódni! Várlak szeretettel!

Itt érdeklődhetsz: 20-9822-266 

Az edzések helyszíne: ABS Sportcentrum, Budaörs

 

★ Vásárlói vélemények

Küld el a véleményed

89 reviews
97%
(86)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Szója

Ebben a csomagban számomra a finoman pörkölt szója lett az egyértelmű favorit :-)Újdonságként hatott, még nem kóstoltam soha!
Én munka közben, a számítógépem mellett ülve fogyasztottam el egy nap alatt (ügyesen beosztva). De persze kirándulásokhoz is tökéletes útitárs lehet :-)

Ezt újra kell rendelnem!

Sok mindent kipróbáltam már a webshop polcáról szemezgetve! Minden csomagból duplát rendelek, mert csak így tartható egyensúlyban az otthon békéje :-) Egyet magamnak másikat pedig a lányomnak... de ezt úgy lenyúlta...

Gyömbérről csakis jót, illetve csokisat

IMÁDOM ezt az afrodiziákumnak sem utolsó növényt! De így étcsokoládéba forgatva és falatonként elmajszolva egyenesen fenséges!!!
Élmény az ízlelőbimbóimnak :-)
Mindenkinek ajánlanám aki valami különleges csemegére vágyik és elege van az agyoncukrozott édességekből! Nagyon intenzív a gyömbér frissessége, azonnal érezhető a hatása :-)HMM :-) Nincs benne a termékleírásban, de engem nagyon élénkít :-)

antioxidáns bomba, nem csak a szép bőrért...

A legkellemesebb ízű meglepetést kaptam ebbe az ízléses dobozba zárva! Könnyen rá lehet szokni! :-) Életmódváltásom elején tartok, és ez a termék abszolút még inkább lelkessé tesz! Mindenkinek szívből ajánlanám! Mi zabkásához is fogyasztjuk, de számtalan formában élvezhető a különlegessége! Gyönyörű színt kölcsönöz mindennek amibe belekeverem! :-) Számomra ez is fontos a jótékony hatása mellet!