Rólunk

BEMUTATKOZÁS
Ha rátaláltál a webáruházunkra, akkor valószínűleg te is a sportos és egészséges életstílus híve vagy vagy éppen most szeretnél változtatni az életformádon, hogy egészségesebb és teljes életet élhess.
Az egészség nagyon meghatározza a boldogság-érzésedet, a hétköznapi életed teljességét, ezért bizonyos értelemben a legfontosabb kell, hogy legyen a számodra. Sportedzőként magam is tisztában vagyok vele, hogy nem könnyű változtatni az életmódon és modern világunkban nap, mint nap időt szánni és harcolni az egészségedért.
Lehetőség szerint ne gyógyszerekkel segíts magadon, hanem előzd meg a bajt és sportolj sokat, fogyassz tápláló, vitamindús és tápanyagokban gazdag ételeket minden nap, hiszen már a görögök is vallották, hogy "ép testben, ép lélek". Az ezeréves tanítás ma is érvényes. Ha sokat mozogsz és megfelelően táplálkozol, akkor az kihat nem csupán a fizikai állapotodra, de a lelki állapotodra is. A sport önmagában is öröm, hátha még tapasztalod is, hogy mire vagy képes és hogyan fejlődsz időről-időre. 40 év felett és egy gyermek édesanyjaként fontosnak tartom a példamutatást is, ezért én is ezek szerint szervezem az életemet.
A sport nem csak a testet erősíti, de az elért eredmények révén arra is ösztönöz, hogy tűzz ki magadnak újabb és újabb célokat és kihívásokat. Ez a hétköznapi életedben is segít majd, hiszen minél céltudatosabban élsz, annál könnyebben birkózhatsz majd meg a nehézségekkel és annál könnyebben lehetsz sikeres is. 

CSALÁDI ALAPOKON

Magyar családi kisvállalkozásként és az egészséges és sportos élet gyakorlóiként azon munkálkodunk, hogy segítő kezet nyújtsunk neked, bemutassunk hasznos eszközöket, egészséges táplálékokat és érhető és gyakorlatias tanácsokkal lássunk el. Személyesen is tapasztaljuk, hogy ezek az eszközök és táplálékok mennyire hasznosak és fontosak, hiszen mi magunk is használjuk őket.
2016 óta webáruházunk felépítésével, 24 órás folyamatos üzemeltetésével, fejlesztésével, szolgáltatásainkkal  arra törekszünk, hogy valóban kényelmesen, gyorsan vásárolhass, hogy termékeink csupán egy karnyújtásnyira lehessenek tőled.

 

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK

Kovács Gabriella - ügyvezetés és pénzügy
Bagdány Zoltán - kereskedelem és marketing

 

 

Munkaidőben rendelkezésre álló ügyfél-szolgálatunk szívesen segít neked telefonon vagy e-mailben eligazodni a termékek és azok jellemzői között. Kérdéseiddel keress minket bátran, tanácsokkal is szívesen segítünk!


Email cím: ugyfelszolgalat@okosbazar.hu
Telefonszám: +36 (20) 285 5807
NETALON Consulting Kft.
Székhely: 1119 Bp. Mohai köz 6.
Logisztika és ügyfélszolgálat: 2053 Herceghalom, Búzavirág u. 22.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-895394
Adószám: 14246391-2-43
Email cím: netalonkft@gmail.com

 

FONTOS SZÁMUNKRA  A HITELESSÉG
Kiemelkedően fontos nekünk, hogy pontosan és hitelesen tájékoztassunk téged, ami őszintén szólva nem könnyű feladat - még az internet világában sem -, hiszen rengeteg, sokszor ellentmondó információ áll rendelkezésre.  Arra törekszünk, hogy mindig azt kapd, amire számítasz és elégedett légy a vásárlásaiddal. Ennek érdekében részletes leírásokkal, képekkel, videókkal, informatív cikkekkel, hírlevelekkel látunk el.
A hitelesség része az is, hogy megbízható hiteles - közvetlenül a gyártótól származó -, forrásokból szerezzük be a termékeinket, így nem kell aggódnod a garanciális kérdések miatt.

 

FONTOS SZÁMUNKRA  A BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS
Komoly "szakma" lett a hamis információk terjesztése és az internetes átverések "üzlete". Sok csaló weboldal van, akik visszaélnek vásárlóik jóhiszeműségével. Mi ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy biztonságosan, adataidat védve vásárolhass nálunk, ezért olyan megbízható vállalatok szolgáltatásaira építettünk, amelyek rendelkeznek a modern informatikai biztonságot igazoló nemzetközi biztonsági tanúsítványokkal. Áruházunkban biztonságosan regisztrálhatod magad, rendelhetsz termékeket és akár fizethetsz bankkártyájával is. Adatvédelmi elveinkről az Adatvédelmi nyilatkozat oldalon tájékozódhatsz.

 

LEGFONTOSABB BESZÁLLÍTÓ PARTNEREINK
POLAR
SUUNTO
TOMTOM
SAMSUNG
TINITELL
YOUR SUPERFOODS
RAW CHOCOLATE COMPANY
COCONUT MERCHANT