Kedvezmény fajták

Ezeket a kedvezményeinket veheted igénybe jelenleg

  • EZÜST KÁRTYA KUPON: a fiókod létrehozását követően 24 órán belül már használhatod is. Ehhez a kedvezményhez csupán regisztrálnod kell egy vásárlói fiókot, mi pedig email-ben elküldjük neked a kupon kódot. Vásárlói fiók regisztráció itt.   
  • ARANY KÁRTYA KUPON: ha regisztrált vásárlóként az összes eddig vásárlásod értéke eléri a 100.000,- Ft-ot az EZÜST KÁRTYA kedvezmény nagyságát tovább emeljük.
  • ALKALOM KUPONOK: ezekkel a kuponjainkkal speciális áron vásárolhatsz és általában valamilyen alkalomhoz és időszakhoz kötjük (pl. Karácsony). Csak a hírleveleinkben tájékozódhatsz róluk, ezért legalább hírlevél előfizetőnek kell lenned!
  • AKCIÓS KUPONOK és AKCIÓK:  időszakos, kisebb értékű akcióinkról hírlevelünkből, a webáruházunkban és a Facebook oldalunkon tájékozódhatsz.
  • KÖZELI LEJÁRATÚ TERMÉKEK:  ezekről a termékekről hírleveleinkből és a webáruházunk egyik oldalán tájékozódhatsz. Megj.: a gyártók a termékeiken feltüntetik a Best Before Date (BBD) időpontot. Legkésőbb ekkortól mi a terméket már nem árulhatjuk az áruházunkban. A termékeket különösen kedvező áron kínáljuk ilyen esetekben.

Fontos!

Jelenleg egy rendelésen egyszerre csak 1 kupont tudsz felhasználni, ezért párhuzamosan futó kedvezmények esetén több rendelést kell indítanod. Természetesen a rendelésedet ekkor is 1 csomagban (ha belefér) küldjük el neked.

A kuponokat a fizetési oldalon a kupon kód megadásával tudod érvényesíteni. Ekkor már látod is a kedvezménnyel módosított árat. Bizonyos akciós kedvezmények automatikusan járhatnak. Ilyenkor kupon kód nélkül is megkapod a kedvezményt.

    Ha segítségre van szükséged, hívj minket vagy írj nekünk!