Kedvezmények

Ha ezt a részt olvasod, akkor nyilván te is szeretsz kedvezményesen vásárolni. Ezt mi is imádjuk, ezért több őrülten jó kedvezményes lehetőséget is nyújtunk neked.

Érdemes vásárlói fiókot létrehoznod és feliratkoznod a hírlevelünkre, mert bizonyos kedvezményeket csak ennek a vásárlói csoportnak hirdetünk meg! 

 

KEDVEZMÉNYEINK

 • akcióink,
 • mennyiségi kedvezményeink,
 • vásárlói kuponjainkkal igénybe vehető kedvezményeink,
 • hűség kártyákkal igénybe vehető kedvezményeink

   

  FONTOS! 
  Vásárláskor egy adott termékre mindig csak 1 féle kedvezményt vehetsz igénybe. Pl. ha egy termékre van akciónk, vagy kuponunk, akkor a hűség kártyád nyújtotta kedvezményt már nem tudod érvényesíteni. 

   

  FONTOS! 
  A HŰSÉG kártya is egy SPECIÁLIS kupon. Technikai okokból a rendszerünk egy megrendelésben csak 1 kupont tud érvényesíteni, így ha több kupon felhasználásával szeretnél vásárolni, azt csak több különálló megrendeléssel tudod lebonyolítani! 

   

  AKCIÓINK

  Az akcióinkat a vásárlói fiókkal nem rendelkező  vásárlóink is igénybe vehetik. Az akcióinkról egyértelműen tájékozódhatsz a termékoldalakon. Az akcióink időszakról időszakra változnak, nem állandó jellegűek. A termék mellett az alábbi feliratokat olvashatod, ha akciós:

  • "AKCIÓS" - a lista árnál kedvezőbb árazású termék; egyszerű akció,
  • "Szuper akció" - ez az egyszerű akciónál is nagyobb kedvezményt jelent.

   

  MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEINK

  Bizonyos termékekre a vásárolt mennyiségtől függő (rendszerint 3 darabtól) kedvezményt nyújtunk neked. A mennyiségi kedvezményeket a termékoldalon jelezzük neked:

  • vagy a vásárolt mennyiség változtatásának lehetőségével, aminek hatására a vásárlási ár is megváltozik,
  • vagy a vásárláshoz felhasználható kupon feltüntetésével.

   

  VÁSÁRLÓI KUPONJAINK

  Kuponjainkkal különösen kedvező áron vásárolhatsz. Kuponjaink a hagyományos papír helyett elektronikusan, egy kép formájában jelennek meg az oldalainkon vagy a hírleveleinkben, e-mailben, Facebookon. A kupont ábrázoló képen mindig feltüntetjük a következőket:

  •  azt a betűkből és/vagy számokból álló kódot, amit az áruházban történő vásárláskor, a fizetési oldalon kell beírnod a megfelelő mezőbe a kedvezmény érvényesítéséhez,
  • a kedvezmény nagyságát, 
  • a termék vagy termékek megnevezését,
  • a kupon érvényességi idejét.

  Bizonyos kuponjaink csak regisztrált és a hírlevelünkre feliratkozó vásárlóink vehetnek igénybe. 

   

   

  HŰSÉG KÁRTYÁINK

  Ha létrehozol egy vásárlói fiókot azonnal kapsz egy EZÜST hűségkártyát tőlünk, amivel kedvezményesen vásárolhatsz. Vásárlói fiókot itt tudsz létrehozni: vásárlói fiók létrehozása.

  Vannak EZÜST, ARANY ÉS GYÉMÁNT hűségkártyáink. Az ARANY ÉS GYÉMÁNT hűségkártyákat az összes eddigi vásárlásod értékétől függően aktiváljuk. A hűség kártya aktiválásáról minden esetben e-mailt küldünk neked. Ezzel egy időben a rendszerünkben beállítjuk a hűség kártyádhoz tartozó kedvezményeket. Technikai szempontból a hűség kártya is egy kupon, azonban ennek a kódját a rendszerünk automatikusan hozza létre, így a fizetési oldalon nem kell vele bajlódnod. Ott automatikusan megjelenik, jelezve a kedvezményedet. A hűség kártyáink nyújtotta kedvezményeink termékenként különbözőek és hűség kártyától függően elérhetik a 15%-ot is. Hűség kártyáink csak elektronikusan jelennek meg. A hűség kártyát ábrázoló képen (lásd lejjebb) feltüntetjük annak használati feltételeit is. 

  A hűség kártya használata

  Ha a hűség kártyád aktiválásáról értesítést kapsz e-mailben, akkor már azonnal kedvezményesen vásárolhatsz.

   

  FONTOS! 
  A neked járó kedvezményes árat máris látni fogod, ha bejelentkezel a vásárlói fiókodba az e-mail címeddel és jelszavaddal és beleteszel egy terméket a vásárlói kosaradba. A termék neve mellett feltüntetett eredeti ár ekkor áthúzásra kerül, alatta pedig megjelenik a kedvezményes ár. Ha a kedvezményes árat nem látod, frissítsd az oldalt, vagy keress minket! 

   

  Bevásárló kosár

  Fizetési oldal