Kedvezmények

Ha ezt a részt olvasod, akkor nyilván te is szeretsz kedvezményesen vásárolni. Ezt mi is imádjuk, ezért több őrülten jó kedvezményes lehetőséget is nyújtunk neked.

Fontos tudnod, hogy érdemes feliratkoznod a hírlevelünkre és likeolnod a Facebook oldalunkat is, mert kedvezményes kuponjainkat csak azokon hirdetjük meg!

Kedvezményeink:

 • AKCIÓK
 • MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK
 • KUPONOK
 • KEDVEZMÉNY KÁRYTÁK

   

  AKCIÓK

  Áruházunkban rendszeresen csinálunk akciókat különböző termékekre. Az akciókat nem regisztrált felhasználók is igénybe vehetik. Az akcióinkról egyértelműen tájékozódhatsz a termékoldalakon.

   

  MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK

  Bizonyos termékekre a vásárlás értékétől vagy a termék darabszámától függő kedvezményt nyújtunk neked.

   

  KUPONOK

  Elektronikus kuponjainkkal különösen kedvező áron vásárolhatsz a kuponon feltüntetett feltételek figyelembe vételével. Bizonyos kuponjaink csak regisztrált és a hírlevelünkre feliratkozó vásárlóink vehetnek igénybe. Bizonyos kuponokat pedig csak a Facebook oldalunk rajongói. Kuponos kedvezményeink a kedvezmény kártyákkal nem vonhatók össze.

   

  KEDVEZMÉNY KÁRYTÁK

  A kedvezmény kártyáink a nem akciós termékek áruházi árából adnak neked további, %-os kedvezményt. A kedvezményeink termékenként különbözőek és kártyától függően elérhetik a 10%-ot is.

  A kedvezmény kártyáinkat csak regisztrált vásárlóink használhatják. A kártyahasználat feltételeit a kártyán is feltüntetjük.

   

  A kártya használata

  A kedvezmény kártyád aktiválásáról a kártyán feltüntetett feltétel teljesülésekor automatikusan értesítést küldünk neked e-mailben. Ha az aktiválás megtörtént, akkor nincs más dolgod, mint bejelentkezni és a terméket a bevásárló kosaradba helyezni. Ekkor már láthatod is, hogy az adott termékre milyen kedvezményt ad a kártyád.