Jótállási és elállási feltételek

Kedves Vásárlónk!
 
Vásárlóként az alábbi általános jótállási feltételekkel rendelhetsz meg termékeket tőlünk. Ez a tájékoztatás az Általános Szerződési Feltételekkel (lásd ÁSZF) együtt érvényes.  

A webáruház üzemeltetőjeként arra törekszünk, hogy betartsunk minden, a vonatkozó jogszabályokban előírt jótállási kötelezettséget.

 

  JÓTÁLLÁS

  Vásárláskor a termék jellegétől függően a számla mellé jótállási jegyet is csatolunk, de a jótállási időt a számlánkon is feltüntetjük. Mivel webáruházunkban csak hivatalos partneri szerződés alapján forgalmazunk termékeket, a jótállási idő alatt a javítással kapcsolatos költségek - kivéve a terméknek a szervizbe történő eljuttatását -, a gyártó hivatalos szervizét terhelik. A javítási időről a szerviz tud tájékoztatást nyújtani. A jótállási időről a termék tulajdonságait leíró weboldalon a "Termék leírás" részen tájékozódhatsz egy ikon formájában, de a tényleges jótállási feltételeket a jótállási jegy tartalmazza. Például:

  Ez az ikon a termék fő darabjának jótállási idejére vonatkozik, ugyanis bizonyos termékek, pl. a sportórák esetén az óraszíjakra és az elemekre vagy akkumulátorokra más feltételek érvényesek. Ezeket a feltételeket ennek az oldalnak az alján találod meg.

  1. Javítható termékek esetében a jótállási igényedet mindig a termék gyártójának hivatalos magyarországi szervizében  a garanciajeggyel érvényesítheted (lásd az oldal alján).
  2. Ha a termék jellege miatt nem szervizelhető, vagy cseregarancia érvényes rá, akkor a jótállási igényedet nálunk, az eredeti számlával érvényesítheted.

   

  ELÁLLÁS - VISSZAKÜLDÉSI LEHETŐSÉG

  A webáruházunkban vásárolt termékek esetében a számla kiállítási idejétől számítva 14 napod áll rendelkezésre az elállásra. A vásárlástól történő elállás feltétele, hogy az általad megvásárolt terméket eredeti, bontatlan és sérülésmentes állapotban, az eredeti számlával vagy annak hiteles másolatával az ügyfél-szolgálatunkra visszajuttatod személyesen vagy postai úton. 

  Elállás esetén 30 napon belül levásárolhatod a termék árát bármilyen más a webáruházunkban található termékre, vagy kérheted a termék vételárának 14 napon belüli visszafizetését.

  Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszajuttatásával kapcsolatos szállítási, csomagolási és biztosítási költségeket neked kell vállalnod. Mi semmilyen módon nem vállalunk felelősséget a visszaszállítás során elvesztett termékért, vagy a szállítás közben bármilyen módon keletkezett károkért.


  HIBÁS TELJESÍTÉS

  Amennyiben hibás teljesítés történt (nem azt a terméket kaptad amit rendeltél), akkor lehetőséged van értékegyeztetés mellett megtartani a kézhez kapott terméket vagy az eredetileg megrendelt termék kiszállítását kérni. Ebben az esetben a hibás teljesítésű termék visszaszállításának és az eredetileg megrendelt termék újraszállításának a költségeit természetesen mi vállaljuk.

   

  TÁJÉKOZTATÁSUL - A JÓTÁLLÁS NEM ÉRVÉNYESÍTHETED AZ ALÁBBI ESETEKBEN

  A jótállás feltételeit a jótállási jegy tartalmazza, de tájékoztatásul érdemes elolvasnod ezt a részt is. A jótállás általában nem terjed ki azokra a károkra, amelyek az ún. nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból, a szakszerű karbantartás hiányából vagy olyan beavatkozásból erednek, amelyeket nem a gyártó hivatalos szervize végez:

  • a termék rendeltetésének nem megfelelő illetve nem szokásos használatából eredő meghibásodásokra és károkra;
  • a helytelen használatból, balesetből vagy hanyagságból eredő meghibásodásokra és károkra és a nem kompatibilis eszközökhöz történő rákötés esetén keletkező károkra (pl. nem megfelelő tápegység);
  • a helytelen kipróbálásból, használatból, karbantartásból, üzembe helyezésből, módosításból, jogosulatlan vagy módosított, illetve megváltoztatott szoftver-alkalmazásból eredő hibákra vagy károkra;
  • az antenna károsodására vagy törésére, kivéve, ha azt anyag- vagy gyártási hiba okozta;
  • azokra a termékekre, amelyeket a teljesítményüket károsan befolyásoló módon szereltek szét és javítottak meg, illetve oly módon, amely nem teszi lehetővé a készülék megfelelő vizsgálatát és bármilyen jótállási igény igazolását, kivéve, ha javítás a gyártó hivatalos szakszervizében történt;
  • ráöntött élelmiszer következtében jelentkező hibákra és károkra;
  • nedvesség vagy víz által okozott károkra, kivéve a vízálló termékeket;
  • a rendeltetésszerű használat során bekövetkező karcolásokra, kopásokra vagy egyéb károsodásokra a készülék felületén,
  • a rendszeres karbantartás vagy a rendeltetésszerű használat során elkopott alkatrészekre.

   

  GYÁRTÓNKÉNTI ÁLTALÁNOS JÓTÁLLÁS

  Az alábbi táblázatban tájékozódhatsz arról, hogy gyártóink milyen jótállást biztosítanak a Magyarországon hivatalos viszonteladótól vásárolt termékeikre.

   GYÁRTÓ TERMÉK JÓTÁLLÁSI FORMÁJA ÉS IDEJE
  POLAR sportóra, sportkarkötő, mellkaspánt (öv nélkül), GPS szenzor, footpod (lépésérzékelő) 2 év garancia, amely jótállási jeggyel érvényesíthető a Polar márkaszervizben
  POLAR FlowLink, DataLink, IrD2, adatátviteli egységek 1 év garancia, amely jótállási jeggyel érvényesíthető a Polar márkaszervizben
  POLAR mellkaspánt (öv), óraszíjak 1 év garancia, amely jótállási jeggyel érvényesíthető a Polar márkaszervizben
  SUUNTO sportóra 2 év garancia, amely jótállási jeggyel érvényesíthető a Suunto márkaszervizben
  SUUNTO egyéb alkatrészek és kiegészítők (mellkaspánt, szíj, dokkoló, stb.) 1 év garancia, amely jótállási jeggyel érvényesíthető a Suunto márkaszervizben
  TOMTOM sportóra 2 év garancia, amely jótállási jeggyel érvényesíthető 
  TOMTOM egyéb kiegészítők  1 év garancia, amely jótállási jeggyel érvényesíthető 
  TINITELL gyerek mobil 1 év cseregarancia, amely jótállási jeggyel vagy számlával érvényesíthető

   

   

  MÁRKASZERVIZEK

  POLAR - 1095 Bp. Soroksári út 16/c Tel.: +36-1-348-6377

  SUUNTO - 1034 Bp. Bécsi út 112/b. Tel.: +36-20-490-2771

  TINITELL - 2053 Herceghalom, Búzavirág u. 22. Tel.: +36-20-285-5807

    ★ Vásárlói vélemények

    Küld el a véleményed

    96 reviews
    97%
    (93)
    3%
    (3)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)

    Ez a választás is jónak bizonyult, nagyon finom és változatos

    Én műzlit szoktam reggelizni, amit az utóbbi hónapokban granolából készítettem. Most helyette áfonyás, banános zabkását készítettem, ami nagyon ízlett. Pillanatok alatt elkészül és nagyon jó ízű. Nekem ugyan nem volt elég édes, de ezen könnyű volt segíteni. Raktam bele egy kis mézet. Elhatároztam, hogy a többit fajta zabkását is meg fogom kóstolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

    D
    Basket keksz - TÖNKÖLY pálcikák - 100g | 100% természetes | vegán
    D.

    Sós szájú lévén, igazi felüdülés olyan terméket fogyasztani, ami amellett, hogy bűntudat nélkül fogyasztható, még finom is és laktató. Mindig van nálam, ha egy kis ropogtatnivalóra vágyom. :)