Kedvezményes vásárlás hűség kártyával

Minél többet vásárolsz nálunk, egy annál több kedvezményt biztosító virtuális hűség kártyát aktiválunk neked 24 órán belül, amelyről e-mailt kapsz. A kártyával a nem AKCIÓS termékek árából %-ban értendő kedvezményt kapsz.  

A HŰSÉG kártya aktiválásának alapfeltétele, hogy regisztrálod magad és fogadsz tőlünk marketing tartalmú e-maileket. Egyéb aktiválási feltételek:

 

EZÜST KÁRTYA

Már az első vásárlás előtt megkaphatod, ha először regisztrálod magad egy vásárlói fiók létrehozásával. A regisztrációdat követően 24 órán belül aktiváljuk neked a  virtuális ezüst kártyádhoz járó kedvezményedet.

 

ARANY KÁRTYA

Ha már legalább 100.000,- Ft értékben vásárolták eddig nálunk, vagy az aktuális vásárlásod értéke eléri a 100.000,- Ft-ot. Utóbbihoz regisztráld magad és az ugyfelszolgalat@okosbazar.hu címre küldött e-mailben  jelezd, hogy a vásárlásod értéke meg fogja haladni ezt az értéket.

 

GYÉMÁNT KÁRTYA

Ha már legalább 200.000,- Ft értékben vásárolták eddig nálunk, vagy az aktuális vásárlásod értéke eléri a 200.000,- Ft-ot. Utóbbihoz regisztráld magad és az ugyfelszolgalat@okosbazar.hu címre küldött e-mailben  jelezd, hogy a vásárlásod értéke meg fogja haladni ezt az értéket.

 

A HŰSÉG KÁRTYA HASZNÁLATA

1. Jelentkezz be a regisztrált  vásárlói fiókodba!

2. Válassz ki egy terméket. Ha hűség kártyád van, akkor a képernyőn látható felirat tájékoztat arról, hogy a termékre mekkora kedvezményt fogsz kapni!

3. Tedd a terméket a kosárba! A "Bevásárló kosarad tartalma" oldalon ekkor  a termék neve mellett feltüntetett eredeti ár áthúzásra kerül, alatta pedig megjelenik a kedvezményes ár. Ha a kedvezményes árat nem látod, frissítsd az oldalt, vagy hívj minket!

4. Ha szeretnéd megvenni a terméket, menj tovább a fizetéshez. Ekkor a megjelenő oldal jobb oldalán, a "kedvezmény" sorban látnod kell egy hosszú speciális kódot és mellette a kedvezmény nagyságát is. Ha a kedvezmény nem jelenik meg, hívj minket!

Az alábbi 2 képen láthatsz az 3-4 lépésekre mintát.

 

Kedvezményes vásárlás hűség kártyával

 

Kedvezmény nagysága hűség kártya esetén

 

★ Vásárlói vélemények

Küld el a véleményed

55 reviews
98%
(54)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
MadeGood BIO granola szelet

Nagyon szeretem ezt a termékcsaládot! A szeletek és a golyók is nemcsak hogy finomak, de nagyon jól jönnek egy-egy kirándulás alkalmával! Fogok még rendelni! A gyerekeknek is nagyon bejött!

Zöldalmás granola

Ez is egy olyan termék, mint a testvérei: önmagában, de növényi tejjel fogyasztva is nagyon finom, tápláló, teljes értékű étel! Nagyon szeretjük!

Szuper termék

Minden rendben volt, mind a rendeléssel, mind a termékkel. Nagyon finom és egészséges granolák.

A kedvenc

A Primal fehérje szeletei közül én ezt szeretem a legjobban. Sport előtt vagy után, mindig jól jön. Nagyon finom, igazi narancsos íz, plusz tömény energia.

Príma

A kakaó és a mogyoró nagyszerű kombinációja, tele energiával.