Kedvezményes vásárlás hűség kártyával

Minél többet vásárolsz nálunk, egy annál több kedvezményt biztosító virtuális hűség kártyát aktiválunk neked 24 órán belül, amelyről e-mailt kapsz. A kártyával a nem AKCIÓS feliratú termékek árából %-ban értendő kedvezményt kapsz. A hűség kártyáink nyújtotta kedvezményeink termékenként különbözőek és időszakonként változnak.  Az aktuális kedvezményekről információt küldünk neked a regisztrációt követően e-mailben.

HŰSÉG kártyát és egy KUPONT egyszerre nem tudsz használni, azaz a hűség kártya és a kupon nyújtotta kedvezmény nem adható össze!

A HŰSÉG kártya aktiválásának alapfeltétele, hogy regisztrálod magad és fogadsz tőlünk marketing tartalmú e-maileket. Egyéb aktiválási feltételek:

 

EZÜST KÁRTYA

Már az első vásárlás előtt megkaphatod, ha regisztrálod magad egy vásárlói fiók létrehozásával. Ilyen egyszerű és már kedvezményesen is vásárolhatsz. 

 

ARANY KÁRTYA

Ha már legalább 100.000,- Ft értékben vásárolták eddig nálunk, vagy az aktuális vásárlásod értéke eléri a 100.000,- Ft-ot. Utóbbihoz regisztráld magad és az ugyfelszolgalat@okosbazar.hu címre küldött e-mailben  jelezd, hogy a vásárlásod értéke meg fogja haladni ezt az értéket.

 

GYÉMÁNT KÁRTYA

Ha már legalább 200.000,- Ft értékben vásárolták eddig nálunk, vagy az aktuális vásárlásod értéke eléri a 200.000,- Ft-ot. Utóbbihoz regisztráld magad és az ugyfelszolgalat@okosbazar.hu címre küldött e-mailben  jelezd, hogy a vásárlásod értéke meg fogja haladni ezt az értéket.

 

A HŰSÉG KÁRTYA HASZNÁLATA

1. Jelentkezz be a regisztrált  vásárlói fiókodba tegyél egy terméket a kosárba! A termék neve mellett feltüntetett eredeti ár ekkor áthúzásra kerül, alatta pedig megjelenik a kedvezményes ár. Ha a kedvezményes árat nem látod, frissítsd az oldalt, vagy hívj minket!

2. Ha szeretnéd megvenni a terméket, menj tovább a fizetéshez. Ekkor a megjelenő oldal jobb oldalán, a "kedvezmény" sorban látnod kell egy hosszú speciális kódot és mellette a kedvezmény nagyságát is. Ha a kedvezmény nem jelenik meg, hívj minket!

Az alábbi 2 képen láthatsz az 1-2 lépésekre mintát.

 

Kedvezményes vásárlás hűség kártyával

 

Kedvezmény nagysága hűség kártya esetén