BIO kesudió és BIO mandula snackek
Ma már tudjuk, hogy számos dióféle rendszeres fogyasztása nagyon jó hatással lehet az egészségünkre. A mandula és a kesudió is azok közé tartozik, amelyek tápanyag összetételüknél fogva ilyenek. Szuperjó fehérjeforrások, így napközben vagy tízóriara, uzsonnára, reggel egy müzliben jól kiegészítik a fehérjefogyasztást. Egészséges zsírokat tartalmaznak, amelyk jó hatással vannak a koleszterin szintre és segítik az A és D vitaminok felszívódását. Olyan ásványi anyagokban is gazdagok, mint a cink, a réz, vagy a szelén, amelyek az immunrendszer támogatói. Mindezek mellett számos vitamint is tartalmaznak, így B vitaminokat, E vitamint jelentősebb mennyiségben. Érdemes tehát mértékkel (zsírtartalma miatt), de beépítened a táplálkozásodba!

BIO kesudió és BIO mandula snackek

Rendezés: