Vegán BIO desszertek

RSS
Vegán BIO desszertek

VEGÁN HARAPNIVALÓK

A vegánok számára komoly kihívást jelentenek a desszertek, hiszen a vegán táplálkozás egyfajta etikai hozzáállás is a világhoz. Márpedig a desszertek többsége tartalmaz glutént, tejterméket vagy valamilyen állati eredetű összetevőt. A MadeGood vegán termékek esetében azonban a vegán fogyasztóknak nem kell lemondaniuk az élet édes oldaláról. 

A MadeGood termékek gluténmentességét a Glutén Intolerancia  Csoport (https://gluten.org/) ellenőrzése, az ellenőrzött vegán minőséget pedig a Vegan.org (https://vegan.org/)  garantálja.

 

BIO GRANOLÁK, BIO MÜZLI

A granola a müzlihez hasonlóan különféle gabonapelyheket, pl. teljes kiőrlésű ún. hengerelt (rolled) zabpelyhet, barna rizst, gyümölcsöket és magvakat valamint mézet, barna vagy nádcukrot tartalmazhat. Az összetevőket a müzlivel szemben kemencében sütik ropogóssá  és enyhén vagy erősebben arany barnára. A kemencében sütött granolában a cukor is enyhén karamellizálódik, ami miatt ropogósabb és sokkal ízletesebb  mint a hagyományos müzli. A MadeGood összetevők csak etikus forrásból származnak, a beszerzésüknél a génmódosítás mentes,  BIO (ellenőrzött ökológiai gazdaságból), vegán és gluténmentes összetevőkre vonatkozó szigorú szabályokat tartják be. Ez a garancia a számodra is arra, hogy a lehető legjobb minőségű és ellenőrzött alapanyagokból készült BIO terméket fogyaszthatsz.

 

VITAMINOS GRANOLÁK

A MadeGood sült müzlik vagy granolák gyártásánál rendkívül gondosan válogatják a szárított gyümölcsöket és a teljes kiőrlésű gabonaszemeket, hogy ízletes és egészséges granola készülhessen. Olyan tiszta napraforgóolajat használnak, amely alacsony telített zsírtartalmú, és nem tartalmaz transz zsírokat. A hat különböző zöldséget, spenótot, brokkolit, sárgarépát, paradicsomot, céklát, shiitake gombát  is tartalmazó vegán granolák nagyszerű forrásai a rostoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, amelyek hozzájárulhatnak az egészséges emésztéshez és immunrendszerhez.

 

ALLERGÉN MENTES GRANOLÁK

Vegyük például a legnépszerűbb csokoládés granola termékeket, amelyek a többi granolával együtt az előbbi jellemzők mellett allergénektől mentes üzemben is készülnek Kanadában, így mentesek a 8 leggyakoribb, allergiát okozó összetevőtől, mint a szója, a glutén, a tojás, a tej, a mogyoró, a kagyló és hal, a diófélék és a szezám.

Ha vegán vagy, akkor az étel kiválasztása nem csupán az egészséged miatt különösen fontos, hanem a lelkiismereted miatt is. A MadeGood termékek fogyasztásakor nem kell aggódnod egyik miatt sem. Bízz a jó dolgokban!

 

Nézd meg a MadeGood BIO granola termékeinket!

Előző cikk Következő cikk

  • Zoltán Bagdány