Vegán BIO desszertek

Vegán BIO desszertek

A vegánok számára komoly kihívást jelentenek a desszertek, hiszen a vegán táplálkozás egyfajta etikai hozzáállás is a világhoz. Márpedig a desszertek többsége tartalmaz glutént, tejterméket vagy valamilyen állati eredetű összetevőt. A MadeGood termékek esetében azonban a vegán fogyasztóknak nem kell lemondaniuk az élet édes oldaláról.

Miért bízhatsz meg a tiszta gabonapelyhekben?

Miért bízhatsz meg a tiszta gabonapelyhekben?

Bízz meg a jó dolgokban! Jól hangzik a szlogen, de vajon miért is bízhat meg az egész család bennük és fogyaszthatja aggódás nélkül a kiváló MadeGood granolákat? Előző cikkünkben írtunk egy amerikai vizsgálatról, amelynél glifozátot találtak gabonapelyhekben. Lenne ok az aggodalomra...

Megéri a kockázatot? Szerintünk nem, ezért választottuk ezt

Megéri a kockázatot? Szerintünk nem, ezért választottuk ezt

Ha elmész vásárolni, a polcok hemzsegnek a magukat egészségesnek nevező változatoktól,  de ha elég tudatosan vásárolsz, akkor tájékozódhatsz is arról, hogy teljes kiőrlésű-e a gabona, hogy kevés cukrot és szénhidrátot tartalmaz-e ill. mentes-e a sokféle egyéb olyan összetevőtől, mint a színezékek, a tartósítószerek és még sorolhatnánk. Sajnos minden azonban nem ellenőrizhető.