Miért bízhatsz meg a tiszta gabonapelyhekben?

RSS
Miért bízhatsz meg a tiszta gabonapelyhekben?

Bízz meg a jó dolgokban! Jól hangzik a szlogen, de vajon miért is bízhat meg az egész család és fogyaszthatja aggódás nélkül a kiváló MadeGood granolákat?

MadeGood mini granola dobozElőző cikkünkben írtunk egy amerikai vizsgálatról, amelynél glifozátot találtak gabonapelyhekben. Lenne ok az aggodalomra. A jó egészség érdekében azonban MadeGodd termékek gyártásakor extra figyelmet szentelnek a részletekre. A liszt és gluténérzékeny vásárlók bíznak abban, hogy a MadeGood termékek nem csak jó ízűek, hanem nem is okoznak emésztési problémákat. A bizalom alapja az ún tiszta zab, amely garantáltan mentes a búzától, rozstól és árpától. A garanciát az a minőség ellenőrzési rendszer nyújtja, amely azonosítja és kiküszöböli azokat a pontokat, amelyek során a BIO gazdálkodásból származó zab a vásárlóhoz kerül, mint termék. 2017-ben termelők, feldolgozók és olyan szervezetek, mint a Gluten Intolerance Group (GIG) és a gluténmentes tanúsító szervezet (GFCO) létrehoztak egy olyan szabályrendszert, amely a tiszta zabból készült termékek tisztaságát garantálja. Ez a Purity Protocol. Ez a szigorú szabályozás tartalmaz mindent a vetőmag tisztaságáról, a vetésforgó szabványról, az ültetési folyamatról, a betakarítás folyamatáról, a tesztelés-ellenőrzés folyamatáról és a biztonságos szállításról is. A szabályrendszer megalkotása elengedhetetlen volt a fogyasztók bizalmának megnyeréséhez. Ez az egyedülálló rendszer és nyomon követési modell a termékeket közvetlenül összekapcsolja a termelőkkel.

A MadeGood termékekben található zab teljesen tiszta, bio, szennyezetlen, gluténmentes és Kanada belső területein termesztő termelőktől származnak.A termékek teljes mértékben megfelelnek a fent említett Purity Control szabványnak.

Előző cikk Következő cikk

  • Zoltán Bagdány