Proteinszeletek: minőségi üzemanyag Angliából

RSS
Proteinszeletek: minőségi üzemanyag Angliából

MINŐSÉGI ÜZEMANYAG

A testedre akár úgy is tekinthetsz, mint egy bonyolult biológiai gépre, amelynek a működéséhez a legjobb minőségű "üzemanyagra" van szükség ahhoz, hogy a legjobbat tudd kihozni belőle. Ha rendszeresen sportolsz, akkor ennek az "üzemanyagnak" a minősége döntő fontosságú. Gondolj csak arra, ha pl. lenne egy Ferrarid, azt sem töltenéd meg rossz minőségű, olcsó "üzemanyaggal", mert előbb utóbb tönkretennéd és hatalmas szerviz számláid lennének. A testedet ugyanígy kell kezelned, azaz vedd komolyan, hogy milyen "üzemanyagot" használsz.

 

FEHÉRJE SZELETEK

A fehérje fogyasztás a legnagyobb figyelmet igényli, különösen akkor ha gyakran sportolsz. A fehérje szeletek szuper jók arra, hogy magaddal vidd őket és sport közben is fogyaszthasd a kedvencedet. Mozgás közben még jelentősebb a fehérjefelszívódás, ezzel elősegítve ezzel az izmok karbantartását. 

 

CSAK TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

A Primal Pantry protein szeletek pont ezért tartalmaznak csak néhány természetes összetevőt, azaz kihagynak belőle minden olyan dolgot, amit az olcsóbb minőségű "üzemanyagokban" bizony megtalálhatsz. A Primal Pantry fehérje szeletekben nem találsz, adalékanyagokat, tartósítószereket, színezékeket, aromákat, emulgálószereket, stabilizátorokat, hozzáadott cukrokat, stb. Más gyártók ezeket rendszerint nagyon apró betűkkel tüntetik fel a termékeiken, hogy ne olvasd el. Ez marketing fogásnak jó, de az egészségednek nem.

A Primal Pantry olyan fehérje szeleteket készít, amikben tényleg hisznek. Termékeik a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok tökéletes keverékei, amelyek kb. 200 kalóriát tartalmaznak.

 

FEHÉRJE TARTALOM

100%-ban nyers, angliai  kendermag lisztből származik, amely tartalmazza mind a 20 természetes aminosavat, így teljes értékű fehérjének tekinthető. Ugyanakkor magas a rosttartalma és az Omega-3 zsírtartalma is! A felhasznált fehérje nyers, természetes, vegán és csak minimálisan feldolgozott.

 

MITŐL ÉDES?

A protein szeletek szénhidrát tartalmát a könnyen emészthető természetes datolya és a kókusz nektár biztosítja. Ez fontos tényező, mert a datolya magas rost és tápanyagtartalmú növény, szemben sok más szénhidrát forrással, amelyek más termékekben megtalálhatók. A datolyának ráadásul alacsony a glikémiás indexe is, tehát nem emeli meg hirtelen a vércukor szintedet.

Azért, mert a magas rosttartalom miatt a szénhidrátok lassan szívódnak fel a testedben, szemben a különféle gélekkel és más energiaszeletekkel, amik hirtelen emelik meg a vércukor szintedet. A kókusz nektár, ami a kókusz virágból készül, hasonlóan lassan felszívódó szénhidrát és a Primal Pantry fehérje szeletekben tulajdonképpen egyfajta "ragasztóként" használják. Más gyártók szeletei is használnak ilyen összetartó szirupot, csak kérdés, hogy mit. A Primal Pantry azért választotta a kókusz nektárt, mert 100%-ban természetes, vegán és minimálisan feldolgozott alapanyag.

 

EGÉSZSÉGES ZSÍROK

A Primal Pantry fehérje szeletekben található zsírok diófélékből és magvakból származnak, amelyek számos pozitív egészségügyi hatással vannak a testedre - pl. magas az Omega-3 zsírtartalmuk -, és a hosszabb ideig tartó edzéshez is energiát adnak.

 

"A Primal Pantry termékek a legtisztább természetes protein szeletek. Finomak, jók, kiválóak edzés előtt vagy edzés után is!"

Women's Health

 

"A Primal Pantry fehérje szeletek nagyszerűek a futás utáni energiafeltöltésre. Tápláló energiaforrások ahhoz, hogy biztosítsák az optimális regenerálódást és újratöltődést."

Trail Running

 

"A gyerekektől az atlétákig mindenki számára tökéletes Paleo termék a nap bármely időszakában."

Luxuria LifeStyle

 

SZERETNÉD megismerni a fehérje szelet kínálatunkat?
Primal Pantry fehérje szeletek

ÉRDEKELNEK a 15 gramm fehérjét tartalmazó fehérje szeletek?

Klikkelj ide!

Előző cikk Következő cikk

  • Zoltán Bagdány