Megbízható gabonapelyhek? Bízzunk bennük? Miért is?

RSS
Megbízható gabonapelyhek? Bízzunk bennük? Miért is?

Bízz a jó dolgokban! Jól hangzik a szlogen, de vajon miért is bízhat meg az egész család fogyaszthatja aggódás nélkül a kiváló MadeGood granolákat?

MadeGood mini granola dobozElőző cikkünkben írtunk egy amerikai vizsgálatról, amelynél glifozátot találtak gabonapelyhekben. Lenne ok az aggodalomra. A jó egészség érdekében azonban MadeGodd termékek gyártásakor extra figyelmet szentelnek a részletekre. A liszt és gluténérzékeny vásárlók bíznak abban, hogy a MadeGood termékek nem csak jó ízűek, hanem nem is okoznak emésztési problémákat. A bizalom alapja az ún tiszta zab, amely garantáltan mentes a búzától, rozstól és árpától. A garanciát az a minőség ellenőrzési rendszer nyújtja, amely azonosítja és kiküszöböli azokat a pontokat, amelyek során a BIO gazdálkodásból származó zab a vásárlóhoz kerül, mint termék. 2017-ben termelők, feldolgozók és olyan szervezetek, mint a Gluten Intolerance Group (GIG) és a gluténmentes tanúsító szervezet (GFCO) létrehoztak egy olyan szabályrendszert, amely a tiszta zabból készült termékek tisztaságát garantálja. Ez a Purity Protocol. Ez a szigorú szabályozás tartalmaz mindent a vetőmag tisztaságáról, a vetésforgó szabványról, az ültetési folyamatról, a betakarítás folyamatáról, a tesztelés-ellenőrzés folyamatáról és a biztonságos szállításról is. A szabályrendszer megalkotása elengedhetetlen volt a fogyasztók bizalmának megnyeréséhez. Ez az egyedülálló rendszer és nyomon követési modell a termékeket közvetlenül összekapcsolja a termelőkkel.

A MadeGood termékekben található zab teljesen tiszta, bio, szennyezetlen, gluténmentes és Kanada belső területein termesztő termelőktől származnak.A termékek teljes mértékben megfelelnek a fent említett Purity Control szabványnak.

Előző cikk Következő cikk

  • Zoltán Bagdány
Hozzászólások 0
Szólj hozzá
A neved:*
Email címed*
Üzeneted: *

A hozzászólásokat átnézzük a megjelentetésük előtt!

* Kötelező mezők
★ Vásárlói vélemények

Küld el a véleményed

50 reviews
98%
(49)
2%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
BIO granola CSOKIS-BANÁNOS

a banánt én nem is szeretem, mint gyümölcsöt, de a csokis -banános granola nagyon finom :-)

Kata

Borzasztó az íze

Simán vízzel fogyasztva szerintem borzasztó íze van, ezért én inkább zöldséges smoothie-t készítek vele. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami hatása. Egyébként meg elég húzós az ára, még a hűség kártyával is.

Finom kombináció

Tényleg jó ez a narancs és brazildió kombináció. Még pont az az ár, ami nekem még megfizethető egy BIO terméknél.

Csupa finomság és ebben is kevés a kalória és gluténmentes! Köszönjük ezt az értékelésedet is!
Eperimádó vagyok

Mostanában rászoktam a sült müzlire, így találtam rá erre is. Nagyon finom és kevés kalória van benne, pont elég egy joghurthoz. Legalább a munkahelyemre is magammal tudom vinni.

Mi is imádjuk az epret. Együtt tudunk érezni veled...:-) Nagyon köszönjük! Ajánld másoknak is!
Joghurtba teszem

Finom, áfonyás íze van, de én teszek mellé még gyümölcsöket is. Tényleg egyszerű. Legközelebb a skinny proteint is kipróbálom.