Korábbi cikkek — matcha

RSS
A nagy kérdés: mit egyél edzés előtt?! Energiakoktél Power Matcha-val!

A nagy kérdés: mit egyél edzés előtt?! Energiakoktél Power Matcha-val! 0

Ha rendszeresen sportolsz, te is felteszed magadnak ezt a kérdést: mit egyek edzés előtt ahhoz, hogy energikusnak érezzem magam, de ne legyen tele a hasam?

Jó megoldás, ha könnyen emészthető szénhidrátokat fogyasztasz. Például a szárított gyümölcsökben sok koncentrált energia van, mivel a vizet eltávolítják belőle az előállításkor.  

A kávémat Power Matcha-ra cseréltem és nem bántam meg - Miért?

A kávémat Power Matcha-ra cseréltem és nem bántam meg - Miért? 1

Volt egy  időszak az életemben, amikor nem tudtam úgy elkezdeni a napot, hogy ne igyak meg először egy csésze erős fekete kávét. Az első mindig a kávé volt, s csak utána indulhatott be az élet, különben olyan lettem volna, mint egy zombi és képtelen lettem volna bármi értelmeset is csinálni. Te is voltál már így, vagy netán most is így élsz?
Ébresztő! Jó-jó, de fáradt vagyok: sebaj, igyál kávé helyett Power Matcha Latte-t!

Ébresztő! Jó-jó, de fáradt vagyok: sebaj, igyál kávé helyett Power Matcha Latte-t! 0

Nehezen indul a reggel? Kezd a napodat kávé helyett egy Power Matcha Latte-val és sokkal jobban fogod érezni magad (recept alul)! A Matcha tea kombinálva további szuperételekkel 6-8 órára is felpörget, de mégis nyugodt maradsz és az egészséges életviteled napi részévé válhat. Többek között emiatt is egyre népszerűbb a világban, de számos rendkívül pozitív egészségügyi hatást gyakorol még a szervezetedre.

★ Vásárlói vélemények

Küld el a véleményed

93 reviews
97%
(90)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Én műzlit szoktam reggelizni, amit az utóbbi hónapokban granolából készítettem. Most helyette áfonyás, banános zabkását készítettem, ami nagyon ízlett. Pillanatok alatt elkészül és nagyon jó ízű. Nekem ugyan nem volt elég édes, de ezen könnyű volt segíteni. Raktam bele egy kis mézet. Elhatároztam, hogy a többit fajta zabkását is meg fogom kóstolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Sós szájú lévén, igazi felüdülés olyan terméket fogyasztani, ami amellett, hogy bűntudat nélkül fogyasztható, még finom is és laktató. Mindig van nálam, ha egy kis ropogtatnivalóra vágyom. :)

A kedvenc termékem, egyszerűen imádom az összes ízű variációt! Nagyon finom, egészséges és rengeteg erőt ad, ha edzés előtt fogyasztok belőle.

A kávé szeánszom mellé fogyasztom, nem túl édes, kellemes ízű falatok.