Hétfőtől indul a Suunto VERTICAL hét: ki jut fel a legmagasabbra?

RSS
Hétfőtől indul a Suunto VERTICAL hét: ki jut fel a legmagasabbra?

Valószínűleg te is szembenéztél már a meredek emelkedők, a kisebb-nagyobb csúcsok, magasságok  kihívásaival, a szenvedéssel, az egyre lassuló tempóval, az egyre nehezebb légzéssel, a fáradó izmokkal. Biztosan te is voltál már úgy, hogy elbizonytalanodtál felfelé menet...tovább menjek, bírom még? Aztán továbbmentél és végül feljutottál oda ahova akartál és végre élvezhetted a megérkezés fantasztikus örömét. Ezt is megcsináltad...És a lefelé menet, a leereszkedés izgalma?! Egy újabb izgalmas élmény...segít a gravitáció, lefelé jóval gyorsabb, nő a sebesség, szinte repülsz...

A Suunto 3. alkalommal ünnepli meg a szenvedést és a repülést a Suunto  VERTICAL héten, amely egy nemzetek közötti magassági megmérettetés. Sajnos Magyarország nem vehet részt...:-( (még?) A résztvevő országok: USA, Dánia, Németország, Spanyolország, Franciország, Norvégia, Finnország, Egyesült Királyság, Oroszország, Kanada. Japán, Ausztrália, Ausztria.

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro - sportóra vásárlás

A verseny Február 26-án, hétfőn kezdődik és Március 4-ig tart. Ezalatt az idő alatt futva, kerékpáron vagy gyalogosan kell feljutni egy csúcsra és rögzíteni az útvonalat, készíteni egy fotót, majd azt megosztani a Facebookon és az Instagramon a  #VerticalWeek cimkével!. A 3 leginspirálóbb fotót készítő résztvevő nyereményt kap, amely egy Suunto Spartan Sport Baro sportóra. Az útvonalat rögzíteni kell a Suunto sportórával, majd szinkronizálni a Movescount oldalra és a verseny végén, Március 4-én kiderül, hogy melyik ország jutott fel a legmagasabbra.

 

Előző cikk Következő cikk

  • Zoltán Bagdány