Hétfőtől indul a Suunto VERTICAL hét: ki jut fel a legmagasabbra?

RSS
Hétfőtől indul a Suunto VERTICAL hét: ki jut fel a legmagasabbra?

Valószínűleg te is szembenéztél már a meredek emelkedők, a kisebb-nagyobb csúcsok, magasságok  kihívásaival, a szenvedéssel, az egyre lassuló tempóval, az egyre nehezebb légzéssel, a fáradó izmokkal. Biztosan te is voltál már úgy, hogy elbizonytalanodtál felfelé menet...tovább menjek, bírom még? Aztán továbbmentél és végül feljutottál oda ahova akartál és végre élvezhetted a megérkezés fantasztikus örömét. Ezt is megcsináltad...És a lefelé menet, a leereszkedés izgalma?! Egy újabb izgalmas élmény...segít a gravitáció, lefelé jóval gyorsabb, nő a sebesség, szinte repülsz...

A Suunto 3. alkalommal ünnepli meg a szenvedést és a repülést a Suunto  VERTICAL héten, amely egy nemzetek közötti magassági megmérettetés. Sajnos Magyarország nem vehet részt...:-( (még?) A résztvevő országok: USA, Dánia, Németország, Spanyolország, Franciország, Norvégia, Finnország, Egyesült Királyság, Oroszország, Kanada. Japán, Ausztrália, Ausztria.

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro - sportóra vásárlás

A verseny Február 26-án, hétfőn kezdődik és Március 4-ig tart. Ezalatt az idő alatt futva, kerékpáron vagy gyalogosan kell feljutni egy csúcsra és rögzíteni az útvonalat, készíteni egy fotót, majd azt megosztani a Facebookon és az Instagramon a  #VerticalWeek cimkével!. A 3 leginspirálóbb fotót készítő résztvevő nyereményt kap, amely egy Suunto Spartan Sport Baro sportóra. Az útvonalat rögzíteni kell a Suunto sportórával, majd szinkronizálni a Movescount oldalra és a verseny végén, Március 4-én kiderül, hogy melyik ország jutott fel a legmagasabbra.

 

Előző cikk Következő cikk

  • Zoltán Bagdány
Hozzászólások 0
Szólj hozzá
A neved:*
Email címed*
Üzeneted: *

A hozzászólásokat átnézzük a megjelentetésük előtt!

* Kötelező mezők
★ Vásárlói vélemények

Küld el a véleményed

96 reviews
97%
(93)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ez a választás is jónak bizonyult, nagyon finom és változatos

Én műzlit szoktam reggelizni, amit az utóbbi hónapokban granolából készítettem. Most helyette áfonyás, banános zabkását készítettem, ami nagyon ízlett. Pillanatok alatt elkészül és nagyon jó ízű. Nekem ugyan nem volt elég édes, de ezen könnyű volt segíteni. Raktam bele egy kis mézet. Elhatároztam, hogy a többit fajta zabkását is meg fogom kóstolni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

D
Basket keksz - TÖNKÖLY pálcikák - 100g | 100% természetes | vegán
D.

Sós szájú lévén, igazi felüdülés olyan terméket fogyasztani, ami amellett, hogy bűntudat nélkül fogyasztható, még finom is és laktató. Mindig van nálam, ha egy kis ropogtatnivalóra vágyom. :)