Megéri a kockázatot? Szerintünk nem, ezért választottuk ezt

RSS
Megéri a kockázatot? Szerintünk nem, ezért választottuk ezt

Egy átlagos reggelen, amikor rohanva készülődsz, hogy elindulj az iskolába a gyerkőcökkel vagy éppen dolgozni, egy gabonapehelyből készült gyors reggelivel rengeteg időt spórolhatsz. Az otthoni gabonapehely választék ilyenkor jól jön, hiszen minden gyerek és felnőtt a családban kiválaszthatja a kedvencét. 

 

EGÉSZSÉG ŐRÜLET

Ha elmész vásárolni, a polcok hemzsegnek a magukat egészségesnek nevező változatoktól,  de ha elég tudatosan vásárolsz, akkor tájékozódhatsz is arról, hogy teljes kiőrlésű-e a gabona, hogy kevés cukrot és szénhidrátot tartalmaz-e ill. mentes-e a sokféle egyéb olyan összetevőtől, mint a színezékek, a tartósítószerek és még sorolhatnánk. Sajnos minden azonban nem ellenőrizhető.

 

EZ HOGY KERÜL A GABONÁBA?

Az USA-ban egy nemrég végzett tesztelés során 45-féle gabonapelyhet és gabonafélékből készült szeleteket vizsgáltak meg és sajnos glifozátot találtak bennük. Ez miért baj? Ez a szerves vegyület hosszú ideje vita tárgya. Az ellenzők szerint nagyon komolyan növeli a rák kockázatát.  

Miért kerül a gabonába? Azért mert sok gyomirtó tartalmazza. Pl. sok gabonatermelő arra használja, hogy felgyorsítsa a betakarítás előtt a gabona száradását, így azt gyorsabban – kb. 2 héttel -, tudja betakarítani és piacra dobni. Ez az eljárás az ún. glifozát-szárítás (glyphosat-drying).

 

MI ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY NEM KOCKÁZTATUNK

Természetesen nehéz tájékozódni, hiszen mindig vannak érvek és ellenérvek. Megéri azonban a gyerekeinket az ilyen kockázatoknak kitenni? Mint szülő, azt mondom, hogy nem. Mi ezért döntöttünk úgy, hogy nagyon oda fogunk figyelni a kislányunk étkeztetésére. Nála ez már csak a kisebb mennyiségek miatt is könnyebb.  Tudjuk, hogy ez persze költségesebb, hiszen szinte minden, ami jó és egészséges, drágább is. Miért? Mert drágább előállítani az alapanyagokat.

 

VÁLASZTHATSZ TE IS - BÍZZ A JÓ DOLGOKBAN

Szerencsére ma már vannak gyártók, akik nagyon komolyan veszik ezeket a veszélyeket és küldetésüknek tekintik az olyan egészséges termékek gyártását, amelyek mentesek az ehhez hasonló anyagoktól és valóban ökológiai gazdálkodásból származnak. Mi ezért tettük le a voksunkat a MadeGood márkanév mellett.  A Kanadában gyártott MadeGood tiszta zab (vegyszermentes, szennyezetlen és gluténmentes), valamint BIO barna rizs alapú termékek mind BIO termékek.

A ropogós sült zabból, barna rizsből, gyümölcsökből és zöldség porokból készített granola golyók és szeletek mindig édesen serkentik az ízlelőbimbókat, így nagyon ízletes a fogyasztásuk és tényleg boldogságot ébresztenek benned, nem csak az ízek változatossága, hanem a biztonság miatt is.

Bízz a jó dolgokban, bízz a MadeGood termékekben, most már itthon is! Biztonságban az egész család!

A termékvonal BIO minősítését a Hungária ÖKO Garancia ellenőrizte.

MadeGood BIO granola golyók és szeletek

 

Előző cikk Következő cikk

  • Zoltán Bagdány
Hozzászólások 0
Szólj hozzá
A neved:*
Email címed*
Üzeneted: *

A hozzászólásokat átnézzük a megjelentetésük előtt!

* Kötelező mezők
★ Vásárlói vélemények

Küld el a véleményed

89 reviews
97%
(86)
3%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Szója

Ebben a csomagban számomra a finoman pörkölt szója lett az egyértelmű favorit :-)Újdonságként hatott, még nem kóstoltam soha!
Én munka közben, a számítógépem mellett ülve fogyasztottam el egy nap alatt (ügyesen beosztva). De persze kirándulásokhoz is tökéletes útitárs lehet :-)

Ezt újra kell rendelnem!

Sok mindent kipróbáltam már a webshop polcáról szemezgetve! Minden csomagból duplát rendelek, mert csak így tartható egyensúlyban az otthon békéje :-) Egyet magamnak másikat pedig a lányomnak... de ezt úgy lenyúlta...

Gyömbérről csakis jót, illetve csokisat

IMÁDOM ezt az afrodiziákumnak sem utolsó növényt! De így étcsokoládéba forgatva és falatonként elmajszolva egyenesen fenséges!!!
Élmény az ízlelőbimbóimnak :-)
Mindenkinek ajánlanám aki valami különleges csemegére vágyik és elege van az agyoncukrozott édességekből! Nagyon intenzív a gyömbér frissessége, azonnal érezhető a hatása :-)HMM :-) Nincs benne a termékleírásban, de engem nagyon élénkít :-)

antioxidáns bomba, nem csak a szép bőrért...

A legkellemesebb ízű meglepetést kaptam ebbe az ízléses dobozba zárva! Könnyen rá lehet szokni! :-) Életmódváltásom elején tartok, és ez a termék abszolút még inkább lelkessé tesz! Mindenkinek szívből ajánlanám! Mi zabkásához is fogyasztjuk, de számtalan formában élvezhető a különlegessége! Gyönyörű színt kölcsönöz mindennek amibe belekeverem! :-) Számomra ez is fontos a jótékony hatása mellet!